Каним ви на виртуалния лагер American Funshop 2020!

Имате ли вече планове за лятото?

Каним ви на виртуалния лагер American Funshop 2020!  От 6-ти до 24-ти юли наши съмишленици-американци ще разказват интересни истории и отправят забавни предизвикателства в YouTube канала на състезанието всеки делничен ден точно в 10:00. Лагерът ще започне на 3-ти юли със специално предложение от Фелиша Бивънс как да приготвите курабийки с цветовете на амерканското и българското знаме.

Ако видеата им се сторят интригуващи, участниците могат да споделят как са отговорили на предизвикателството с видео, презентация, снимки, текст до 18:00 часа на следващия ден след публикуването на видеото на info@spellingbee.bg. За по-големи файлове препоръчваме да използвате платформата WeTransfer.

Може да научите повече за лагера от нашите пораснали пчели Кати и Мишо тук.


Ето и отговорите на някои често задавани въпроси относно лагера:

🐝За каква възраст е подходящ лагерът? Темите са съобразени с интересите и езиковите умения на учениците от 4 до 7 клас, но със сигурност ще се харесат и на по-големите ученици.

🐝Трябва ли да се регистрирам за участие? Не. Достъпът до нашия youtube канал е свободен и всеки може да гледа видеата и да изпълнява забавните задачи.

🐝Как да изпращам материалите, които съм подготвил? Учениците, които имат желание да споделят с нас подготвените от тях материали във вид на видео, презентация, снимки, текст, ще могат да го направят до 18:00 часа на следващия ден след публикуването на видеото на info@spellingbee.bg. За по-големи файловe препоръчваме платформата Wetransfer.

🐝Какво ще се случва с материалите? Най-добрите и интересни материали ще бъдат публикувани в Youtube канала и на страницата на състезанието.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram