Семинари за учителите-координатори

Фондация “Корпус за образование и развитие – КОРПлюС” организира 3 семинара за учителите-координатори на състезанието Spelling Bee 2017.  Семинарите ще се проведат на 2-4 декември 2016, 13-15 и 20-22 януари 2017 в гр. София. Първият от семинарите (2-4 декември) ще бъде за учители от училища, които участват за първа година в състезанието. И трите семинара ще имат една и съща организация – участниците пристигат в петък до обяд, участват в сесии след обяд, в събота цял ден и неделя до обяд и отпътуват в неделя след обяд.

Целта на семинарите е не само да подготви учителите за предстоящите училищни и регионални кръгове на Spelling Bee 2017, но и да им представи иновативни идеи за организация на учебния процес, оценяване, използване на технологии в часовете по английски език и др. Гост-лектори ще бъдат американски обучители и български преподаватели-участници в програмата “Обещаващи лидери в образованието”. Обучението ще има изключително практическа насоченост и участниците ще имат възможност да споделят успешни практики от своите класни стаи.

Фондация “КОРПлюС” ще осигури хотел (2 нощувки), 2 закуски, 2 вечери и 1 обяд (в събота). Пътните разходи на участниците се покриват от училищата.

Поради ограничения брой места, предимство ще имат учителите, които участват с учениците си за първи път в състезанието, и тези, които не са участвали в семинари за учители от Spelling Bee, организирани от фондация “КОРПлюС”.

Учителите-координатори могат да се регистрират за участие в един от семинарите на  https://goo.gl/forms/NrK0aPP4aYKvG1ay2 до 18 ноември 2016.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram