Награди за учители – Spelling Bee Кошер

За първа година Фондация „Корпус за образование и развитие – КОРПлюС“ ще награди най-активните учители-координатори на Националното състезание по правопис на английски език Spelling Bee и Spelling Bee JUNIOR. Основните критерии за избор на победители в конкурса са: брой ученици, които участват в състезанието; дейности, които учителите използват при подготовката за състезанието; включване на общността в подготовката и провеждането на състезанието; постижения на училището в състезанието през годините.

Оценяването на кандидатите за наградата Spelling Bee Кошер ще бъде от жури от представители на Фондация КОРПлюС и образователни експерти. Ще бъдат избрани 5 победители, които, заедно с училищните директори, ще поканим на официална церемония за награждаване. За нас е важно да споделим добрите практики от нашата общност, да мотивираме учителите да продължават да работят, за да развиват уменията си и да вдъхновим повече учители да се включат в състезанията.

Учителите ще могат да се самономинират, като попълнят формуляр за кандидатстване на https://forms.gle/RXpc7ngftcoeCQvYA и изпратят допълнителни материали, снимки и видеа. Срокът за кандидатстване е 31 март, 2024.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram