“Наслаждавах му се такъв какъвто е, а той е уникален!”

От 7 до 13 юли 2019 финалистите в Spelling Bee 2019 и техните учители участваха в летния езиков лагер, който е награда за постигнатите успехи в състезанието! По време на лагера, който за поредна година се проведе в The Balkan Jewel resort до Банско, участниците общуваха на английски език, включиха се в игри и занимания по интереси, видяха Байкушевата мура и езерото Окото в Пирин, посетиха Парка за танцуващи мечки в Белица. В лагерните дни участниците се запознаха с американските доброволци Фелиша, Лорън, Мей, Лиз, Шанел и Джозеф, научиха интересни факти за някои американски щати и значението на някои често употребявани сленг думи, как се правят chocolate chips cookies и tie dye тениски. Лия, Вики и Кевин – финалисти от предишни години напътстваха пчеличките, помагаха по време на сесиите и за мнозина станаха верни приятели. Александра и Георги – победители в състезанието по творческо писане на английски език бяха приети радушно от пчеличките и се включиха активно във всички лагерни дейности.
Последната вечер, когато се проведе Шоуто на талантите, беше изключително емоционална и изпълнена с песни, танци, усмивки и малко тъга от раздялата. И с обещания за нови срещи с приятели!

“Създават се нови приятелства, откриват се нови интереси у децата. Откъсваш се от зоната си на комфорт и чупиш езиковата бариера”.

http://spellingbee.bg/gallery/nggallery/2019-spelling-bee/Summer-camp-2019

 

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram