Регистрация

За да регистрирате училището за участие в Spelling Bee 2020, направете следните две стъпки:

1. Попълнете регистрационната форма на

https://forms.gle/nTEPQsJqTsxFQGmR7

2.  Платете еднократно
35 лева такса участие за училище с 15 (вкл.) участници
50 лева такса участие за училище с над 15 участници

IBAN: BG89PIRB74241604202929
Банка Пиреус
Титуляр: Фондация “Корпус за образование и развитие”
основание за превод: такса участие Spelling Bee, град, име на училищетo
Моля, попълнете града и името на училището коректно!

Регистрацията за Spelling Bee 2020 ще продължи до 20 октомври 2019 или до запълване на местата!

За първа година фондация „КОРПлюС“ ще предложи на училищата, регистрирани за участие в Bulgarian National English Spelling Bee, възможността да проведат Spelling Bee Junior за учениците от 1 до 4 клас. Подготовката и участието в Spelling Bee Junior ще позволи на малките ученици да преговорят най-често срещаната лексика, да научат нови думи на английски език, да се запознаят с правилата на състезанието и да се изявят пред публика. Вярваме, че участието в Spelling Bee Junior ще мотивира учениците да се включат в Bulgarian National English Spelling Bee през следващите години.
Проектът е насочен към ученици от 1 до 4 клас, които ще получат отделен списък с 250 думи за подготовка. Думите са съобразени с учебната програма по английски език в начален етап. Правилата на състезанието ще бъдат същите като тези в Bulgarian National English Spelling Bee. Spelling Bee Junior се провежда само на ниво училищно състезание с определянето на училищен Spelling Bee Junior шампион и негов подгласник.
Провеждането на Spelling Bee Junior в училището не ограничава възможността ученици от начален етап с подчертан интерес към английския език да участват в Bulgarian National English Spelling Bee. Може да регистрирате вашето училище за участие в Spelling Bee Junior в основната регистрационна форма по-горе.

Важно: По изключение начални училища могат да се регистрират за участие само в Spelling Bee Junior. Регистрацията е до 20 октомври 2019 на https://forms.gle/Ckv2m1qC3KpfLfiZ7

Таксата участие е 25 лева еднократно, която трябва да бъде преведена на сметка

IBAN: BG89PIRB74241604202929
Банка Пиреус
Титуляр: Фондация “Корпус за образование и развитие”
основание за превод: такса участие Spelling Bee Junior, град, име на училищетo
Моля, попълнете града и името на училището коректно!