Откриване на седмицата на училищните Spelling Bee състезания в 107 ОУ “Хан Крум”!

На 22.02.2019 открихме сезон Spelling Bee 2019 в 107 ОУ “Хан Крум” гр. София. 19 пчелички от 4-ти до 7-ми клас се представиха отлично и показаха знания, увереност и самочувствие. До шампионския кръг стигнаха Ива Бонева и Георги Пачников от 6 “г” клас. Ива спелува правилно “acquire” и “platform” и се класира на първо място! И двамата ще се готвят за участие в регионалното състезание в София на 23 март 2019. За да се представят отлично, ще трябва да научат правописа и значението на още 200 думи.

Официални гости на събитието бяха Нанси Шилър, президент на Фондация „Америка за България“, Мат Хагенгрубер, аташе по културните и образователните въпроси към Посолството на САЩ, Станислава Станева и Ирина Илиева, програмни експерти „Добро образование и работни умения“ Фондация „Америка за България“. Благодарим на г-н Данко Калапиш, директор на 107 ОУ, и на учителите по английски език Джини Пейчева и Андрей Андреев за гостоприемството и отличната организация на състезанието.

Пожелаваме успех на всички пчелички, които ще се състезават в седмицата до 1 март 2019 и ще излъчат училищните победители!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram